Nieuwe wederverkoper: Scrapbookdepot

De EZtransfer is vanaf nu ook te koop bij onze nieuwe wederverkoper Scrapbookdepot. Hieronder stellen zij zich aan je voor:
scrapbooklogo2015
Hoe het allemaal begon?

Wij zijn een creatief stel. Erwin is een handige doe-het-zelver en Cindy is creatief met papier. In 2003 maakte Cindy kennis met een leuke nieuwe manier van je foto’s inplakken, genaamd Scrapbooking. Ze heeft eerst een aantal maanden Scrapbooking workshops gegeven. Maar al gauw besloten we daarnaast een webwinkel te beginnen. Erwin ontwerpt en onderhoudt de webwinkel zelf en samen bepalen we het assortiment.
Nieuwe technieken zorgen er voor dat ons assortiment blijft veranderen. Inmiddels leveren wij materialen voor kaarten maken, Mixed Media, art journaling, Project Life, home decor en meer.
Met passie en liefde wordt elke bestelling bij elkaar gezocht en verpakt. Wij zullen er alles aan doen om onze klantentevredenheid hoog te houden. Wij vinden een actuele voorraad, complete bestellingen, betaalbare prijzen en snel reageren heel erg belangrijk.
Wij versturen onze bestellingen naar klanten in heel Europa en daar buiten. Naast de webwinkel is het mogelijk onze winkel te bezoeken. En een paar keer per jaar staan we op beurzen zoals Het ArtSpecially Event en de Kreadoe.

scrapbooklogo2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *