Nieuwe wederverkoper: Marians Hobbyshop

De EZtransfer is vanaf nu ook te koop bij onze nieuwe wederverkoper  Marians Hobbyshop. Hieronder stelt zij zich aan je voor:

Marians Hobbyshop heeft een ruim assortiment op hobbygebied. U kunt bij ons terecht voor het maken van kaarten, servettentechniek, mixed media en teken- en schildermaterialen. U kunt ons vinden in het centrum van Bennekom.

Bent u nieuwsgierig naar de werking van de EZtransfer? Wij demonstreren het graag voor u. U kunt bestellen via onze webwinkel. De link naar de EZtransfer vindt u hier.

Bezoek onze webwinkel en onze facebookpagina.

nieuwe-wederverkoper-marians-hobbyshop

Nieuwe wederverkoper: ’t Knutselkamertje

De EZtransfer is vanaf nu ook te koop bij onze nieuwe wederverkoper ’t Knutselkamertje. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

’t Knutselkamertje is een creatieve (web)winkel in Hem (Noord-Holland). Wij verzorgen verkoop, workshops en cursussen op creatief gebied. Onder andere van: Handlettering, houtbranden, scrapbooking, stempelen en verkoop van silhouette snijplotters en bijbehorende artikelen.

Kijk ook eens op onze facebookpagina www.facebook.com/knutselkamertje of onze gezellige groepen www.facebook.com/groups/silhouetteandmore/ en www.facebook.com/groups/houtbranden/.

Onze webwinkels zijn www.knutselkamertje.nl en www.silhouettematerialen.nl.

Bekijk hier de EZtransfer.

Nieuwe wederverkoper: Hobby- en Kadoshop Tina

De EZtransfer is vanaf nu ook te koop bij onze nieuwe wederverkoper Hobby- en Kadoshop Tina. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

logo hobbyenkadoshoptina feb 17

Ik ben mijn shop in 2008 begonnen met Hotfix en later uitgebreid met GeMagic. Toen ondekte ik de Tulip Textielverf, wat een ware hit bleek. Ook verkoop ik haak- en brei katoen voornamelijk Durable. Wat kun je daar een hoop leuke dingen mee maken, onuitputtelijk.

Met de EZtransfer zie ik zoveel mogelijkheden, vooral voor je interieur, labels, kleding enz.

Kom eens kijken in mijn shop www.hobbyenkadoshoptina.nl. Bekijk hier de losse EZtransfer of ga voor het starterspakket.

Hennie Loen

 

Nieuwe gratis download en transfer bij je EZtransfer

Bij een EZtransfer ontvang je altijd een gratis transfer. Dit is een inlegvel waarop al een afbeelding of tekst is geprint met een laserprinter. Deze zijn ook beschikbaar als gratis download. Daarmee kun je dus direct aan de slag. Binnenkort vind je bij je EZtransfer een nieuwe transfer. Na onze eerste twee transfers in de vorm van Birdie en Sheep hebben we nu een aantal verschillende teksten ontworpen. Er zijn drie verschillende versies die willekeurig bij de EZtransfer worden gevoegd.

Gratis download

De nieuwe transfer is nu al beschikbaar als gratis download! De drie verschillende vellen met teksten vind je bij onze gratis downloads als je je aanmeldt voor de maandelijkse nieuwsbrief. Klik op de knop inschrijven en na bevestiging zie je de link naar de gratis downloads. Je opent dan eenvoudig het PDF-bestand en print dit uit met een laserprinter. Daarna kun je aan de slag! Hieronder zie je alvast een voorproefje:

Bij de gratis downloads vind je ook nog steeds de vorige transfers van Birdie en Sheep.

Nieuwe wederverkoper: Frutsel9

De EZtransfer is vanaf nu ook te koop bij onze nieuwe wederverkoper Frutsel9. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

frutsel9Frutsel9 vind je in Driebruggen (een dorpje tussen Woerden en Gouda). We hebben een webshop en geven leuke creatieve workshops voor zowel volwassenen als kinderen.

Frutsel9 is ontstaan door mijn liefde voor creatief bezig zijn. Wat is er nou leuker om lekker ontspannen je eigen woon- en lifestyle accessoires te maken.

Nieuwsgierig? Neem gerust eens een kijkje op onze website www.frutsel9.nl of bezoek onze facebookpagina!

Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben of interesse hebben in een workshop? Neem dan gerust contact op.

Met creatieve groet,

Monique Hans
www.frutsel9.nl
info@frutsel9.nl

Win een EZtransfer startpakket

eztransfer-startpakket-facebookactieDoe nu mee met onze facebook-actie en maak kans op een gratis EZtransfer startpakket. Het pakket bestaat uit:

  • EZtransfer
  • Houten bloem
  • Houten rondje
  • Extra birdie transfer

Hiermee kun je dus direct aan de slag! De actie loopt tot en met 11 april 2016. Klik hier om mee te doen en win!

Nieuwe wederverkoper: Scrapbookdepot

De EZtransfer is vanaf nu ook te koop bij onze nieuwe wederverkoper Scrapbookdepot. Hieronder stellen zij zich aan je voor:
scrapbooklogo2015
Hoe het allemaal begon?

Wij zijn een creatief stel. Erwin is een handige doe-het-zelver en Cindy is creatief met papier. In 2003 maakte Cindy kennis met een leuke nieuwe manier van je foto’s inplakken, genaamd Scrapbooking. Ze heeft eerst een aantal maanden Scrapbooking workshops gegeven. Maar al gauw besloten we daarnaast een webwinkel te beginnen. Erwin ontwerpt en onderhoudt de webwinkel zelf en samen bepalen we het assortiment.
Nieuwe technieken zorgen er voor dat ons assortiment blijft veranderen. Inmiddels leveren wij materialen voor kaarten maken, Mixed Media, art journaling, Project Life, home decor en meer.
Met passie en liefde wordt elke bestelling bij elkaar gezocht en verpakt. Wij zullen er alles aan doen om onze klantentevredenheid hoog te houden. Wij vinden een actuele voorraad, complete bestellingen, betaalbare prijzen en snel reageren heel erg belangrijk.
Wij versturen onze bestellingen naar klanten in heel Europa en daar buiten. Naast de webwinkel is het mogelijk onze winkel te bezoeken. En een paar keer per jaar staan we op beurzen zoals Het ArtSpecially Event en de Kreadoe.

scrapbooklogo2015

Nieuwe wederverkoper: MarlijnPoppendijn

De EZtransfer is vanaf nu ook te koop bij onze nieuwe wederverkoper MarlijnPoppendijn. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

marlijnpoppendijn-logoVoor super leuke persoonlijke kraamcadeautjes, eigen ontwerpen,
leuke lifestyle producten, wat hobbymateriaal. En voor workshops, kinderpartijtjes en schmink cursussen.

Showroom/ workshop ruimte MarlijnPoppendijn
Locatie: Meer en Duin 239 te Lisse
app/bel: 0636149761

Webwinkel: www.marlijnpoppendijn.nl

marlijnpoppendijn-logo

Nieuwe wederverkoper: Foamtastische huiskamer

De EZtransfer is vanaf nu ook te koop bij onze nieuwe wederverkoper De Foamtastische huiskamer. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

JuanZonderAchtergrond

Hallo, ik ben Juan en ik woon in De Foamtastische Huiskamer. Dit is de gezelligste hobbyvakhandel van Brabant. Aan de Tilburgseweg 42 in Goirle is er naast allerlei hippe materialen ook ruimte voor inspiratie & gezelligheid. De koffie staat er altijd klaar. We proberen je altijd met tips te helpen om van jouw hobbyproject een daverend succes te maken.

Ons motto is:
Ieder mens is creatief is, de kunst is dit te (her)ontdekken. We nodigen je van harte uit om eens binnen te wandelen en zo meer te weten te komen over de vele mogelijkheden. De Foamtastische Huiskamer is geen standaard winkel. Het is een wereld van hobby- en knutselbeleving. Een plek waar je kan werken, genieten, inspiratie kan opdoen, je materialen kan kopen en workshops kan volgen. Heb je geen tijd om binnen te wandelen of wil je eerst online eens lekker rondsnuffelen.. neem dan een kijkje in onze webshop Foam Atelier. We proberen bij heel veel producten voorbeelden te laten zien of hebben filmpjes geplaatst. Meer inspiratie nodig? Geen probleem, bezoek onze facebookpagina of wordt gezellig lid van onze creatieve facebookgroep of onze pinterestpagina.

BannerKleineRechthoek

EZtransfer introductie video

eztransfer-birdie-color-rondIn deze korte video zie je hoe de EZtransfer werkt. We gebruiken hier de Birdie transfer die je ook ziet op de verpakking van de EZtransfer. Wil je snel zelf aan de slag? Je hebt nodig:

  • EZtransfer
  • Transfer (geprint met laserprinter én in spiegelbeeld)
  • Vouwbeen (of lepel)
  • Schilderstape
  • Ondergrond (in dit geval een houten rondje)

De werkwijze is heel eenvoudig en snel. Bekijk hieronder in de video precies hoe de EZtransfer werkt!