Nieuwe wederverkoper: Foamtastische huiskamer

De EZtransfer is vanaf nu ook te koop bij onze nieuwe wederverkoper De Foamtastische huiskamer. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

JuanZonderAchtergrond

Hallo, ik ben Juan en ik woon in De Foamtastische Huiskamer. Dit is de gezelligste hobbyvakhandel van Brabant. Aan de Tilburgseweg 42 in Goirle is er naast allerlei hippe materialen ook ruimte voor inspiratie & gezelligheid. De koffie staat er altijd klaar. We proberen je altijd met tips te helpen om van jouw hobbyproject een daverend succes te maken.

Ons motto is:
Ieder mens is creatief is, de kunst is dit te (her)ontdekken. We nodigen je van harte uit om eens binnen te wandelen en zo meer te weten te komen over de vele mogelijkheden. De Foamtastische Huiskamer is geen standaard winkel. Het is een wereld van hobby- en knutselbeleving. Een plek waar je kan werken, genieten, inspiratie kan opdoen, je materialen kan kopen en workshops kan volgen. Heb je geen tijd om binnen te wandelen of wil je eerst online eens lekker rondsnuffelen.. neem dan een kijkje in onze webshop Foam Atelier. We proberen bij heel veel producten voorbeelden te laten zien of hebben filmpjes geplaatst. Meer inspiratie nodig? Geen probleem, bezoek onze facebookpagina of wordt gezellig lid van onze creatieve facebookgroep of onze pinterestpagina.

BannerKleineRechthoek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.