EZtransfer kruidentuin DIY

Wist je dat de EZtransfer heel geschikt is voor het maken van labels? In deze DIY gebruik ik labels van kurk. Hiermee maak ik mijn eigen kruidentuin! De labels van kurk zijn zelfklevend en zeer flexibel. Ook zijn ze opnieuw te gebruiken. Lees hieronder hoe je dit maakt.

kruidentuin-eztransfer-diy-3

Maak je eigen kruidentuin

Het maken van je eigen kruidentuintje is heel eenvoudig. Ik koos een leuk lettertype uit en printte de namen van de kruiden met een laserprinter (in spiegelbeeld!). Met de EZtransfer breng je ze eenvoudig over op de kurken labels. De potjes die ik gebruikt heb, stonden te wachten op een enkeltje richting de glasbak. Maar nu kwamen ze toch nog goed van pas! Plak de labels op de potjes en als finishing touch doe je er nog een stukje jute touw omheen.

kruidentuin-eztransfer-diy-1

Zet daarna wat verse kruiden in de potjes en klaar ben je. Leuk voor in de keuken op de vensterbank. Dan heb je altijd verse kruiden binnen handbereik als je lekker staat te koken. En het ziet er ook nog eens heel gezellig uit.

kruidentuin-eztransfer-diy-2

EZtransfer kruidentuin in beeld

Wil je ook je eigen kruidentuin maken? In de onderstaande video zie je precies hoe ik de potjes voorzien heb van een labeltje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.