Kerstversieringen maken met de EZtransfer

Het is weer december en in deze tijd wil je het thuis graag gezellig maken met leuke kerstversieringen. Hieronder laten we je een paar ideeën zien die gemaakt zijn met de EZtransfer.

sylvia-pijlman-kersthartjes-eztransferZo kregen wij deze foto van Sylvia Pijlman. Zij maakte deze leuke houten hartjes met daarop de foto’s van haar nichtjes en neefje voor in de kerstboom. Door de ribbels in het hout krijg je een vintage uitstraling. Als afwerking heeft ze Mod Podge gebruikt, zodat de hartjes beter beschermd zijn en ze de komende jaren ook nog in de kerstboom kunnen hangen. Al zou je ze na de kerst natuurlijk ook ergens anders kunnen hangen.

Meer kerst inspiratie

eztransfer-kerstdecoratiesEen ander simpel en snel idee voor in de kerstboom zijn deze houten hangers met teksten erop. Kies eenvoudig een vormpje en een tekst. Breng de tekst (of afbeelding) over met de EZtransfer en klaar zijn je kerstversieringen! 

engeltjes-kerst-inspiratie-2015Ten slotte stelen deze schattige engeltjes echt de show in jouw kerstboom! Of plak ze op een deur of een raam. Deze kosten je wel iets meer werk en tijd. Hier lees je hoe je deze engeltjes zelf maakt.

Projecten van lezers

Ben jij ook een fan van de EZtransfer? En heb jij nou ook een mooi (kerst)project gemaakt en wil je dit met ons delen? Stuur dan een of meerdere foto’s naar info@eztransfer.nl en we delen ook jouw project op onze site. Een korte beschrijving bij de foto’s vinden we heel leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.